Salt a Europa: Ifeelbook, novel·les negres i l’ecosistema editorial

Salt a Europa: Ifeelbook, novel·les negres i l’ecosistema editorial.

Com sabreu aquells que en seguiu a Twitter, Ifeelbook ha assistit aquest cap de setmana a la Fira del Llibre de Fráncfort, una cita imprescindible pel món editorial. Hem tingut el plaer de compartir expositor amb l’editorial mallorquina Dolmen i amb l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), els dies 16 i 17 d’octubre.
Fira del Llibre de Fráncfort
El director de l’IEB, Josep Ramón Cerdà, va concloure la cita editorial amb la satisfacció d’haver aconseguit resultats “molt prometedors”, segons informa Europa Press. Pel que fa als nostres autors, la col·lecció de novel·les negres d’Antoni Serra despertaren l’interès d’altres editors internacionals, entre d’altres.

També fou un èxit pels autors balears que anaven sota el paraigua de l’IEB, que ha aconseguit una dotzena de traduccions en llengua estrangera. Destaquen la traducció de les obres Bearn, de Llorenç Villalonga; Alehop, de José Antonio Fortuny, els poemes de Pep Lluís Aguiló o l’obra Qué se esconde dentro del bosque, d’Aina Bestard.

La cita editorial de Fráncfort, que porta ja 67 anys celebrant-se, s’erigeix com la trobada anual entre els editors i es converteix en el destí final per a totes les operacions -via telefònica o en línia- que s’han anat gestant durant l’any. La fira ha comptat amb la presència d’uns 7.000 expositors, provinents de més de 200 països diferents.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s