El Dia de les Llibreries

Avui, 13 de novembre, es celebra a tota Espanya el Dia de les Llibreries per cinquè any consecutiu, una iniciativa que ha posat en marxa la CEGAL (Confederación Española de Gremios y Asociaciones de Libreros) per reactivar l’activitat d’aquests establiments tan emblemàtics.

Sota el lema Leer es viajar, es vol promoure la lectura com a vehicle cap un món infinit que ens permet viatjar on desitjem.

llibres

Per celebrar-ho s’han organitzat vàries activitats a Palma com una lectura amb autors i xerrada sobre llenguatge infantil a la llibreria Embat o un concert de Codo a Agapea Palma.

El Dia de les Llibreries es celebra a pocs dies de que s’estreni el Sello de Calidad per a les llibreries, una marca impulsada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport que vol contribuir a la millora i renovació d’aquests establiments, per tal de protegir un dels sectors més afectats per la crisi econòmica.

Segons publicava El País per març, a Espanya es tanquen dos llibreries cada día. Trist, oi? Actualment sobreviuen 3.650 llibreries, però s’han de renovar i reinventar constantment per no haver de tancar.

És per això que avui volem celebrar amb els nostres companys d’aventura i de lectura el Dia de les Llibreries. Salut!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s