Sant Jordi 2016: expectatives superades

L’obra de Jordi Bayona Mallorca 17: El siglo del dragón del capitán Coch, editada per Ifeelbook Editors, ocupa el segon lloc dels llibres més venuts durant la jornada.

bayona
Jordi Bayona, autor de Mallorca 17 i segon en vendes a Mallorca

Aquest any Sant Jordi venia marcat per dos fets: coincidia en dissabte i, en el cas de Barcelona, la pluja amenaçava amb carregar-se tota la festa. No obstant això, la diada literària va anar rodada. El fet de caure en dissabte va contribuir a la participació dels nins i nines qui, segons els editors, es van endur les butxaques plenes de contes. Només a Palma s’hi van instal·lar 52 parades, i la participació fou tot un èxit, segons el gremi dels llibreters.

Els editors d’Ifeelbook Editors ens alegrem moltíssim d’haver acompanyat als nostres autors i haver presentat en societat les noves obres que han vist la llum aquest any: La Bachillera (Roser Amills), Mallorca 17: El siglo del dragón del Capitán Coch (Jordi Bayona), Espurnes de Sang (Antoni Serra), Jaime Anglada. El corredor de fondo (Miquel Horrach) i Impresiones de un Barman (Ginés Pérez).

També hem de confessar que ens omple de satisfacció poder llegir al Diari de Mallorca que Mallorca 17 ha aconseguit ser el «número 2» en vendes, perquè això vol dir que molts de vosaltres estareu gaudint de les històries del Capità Vallespir i la bella Muna.

La diada catalana va tremolar sota les prediccions meteorològiques

roser
Roser Amills, autora de La Bachillera.

Si ens traslladem a poc menys de 200 quilòmetres de Mallorca arribem a l’epicentre de Sant Jordi, Catalunya, on trobem a altres dos autors signant els seus llibres a Barcelona: Roser Amills, amb La Bachillera, i Ginés Pérez, amb Impresiones de un Barman. Després de veure perillar la jornada arran de la previsió meteorològica, finalment els catalans van poder gaudir durant unes hores d’una diada asolellada.

Tot i que les xifres concretes es coneixeran al llarg d’aquesta setmana, el Gremi de Llibreters de Catalunya ha qualificat la diada com «excel·lent». Enguany esperen augmentar les vendes entre un 1,5% i un 2% més que 2015, quan es van facturar 20,35 milions d’euros.


Deja un comentario